26 setembre,2023
2023 UNDP FC4S Annual General Meeting (AGM)
Lloc: Dublín, Irlanda.

L’Assemblea General Anual (Annual General Meeting, AGM) 2023 de UNDP Financial Centres for Sustainability (FC4S) es va celebrar el 26 de setembre a Dublín, Irlanda. Va assistir Barcelona Centre Financer Europeu (BCFE), com a membre del grup de centres financers internacionals que treballen conjuntament per assolir els ODS i l’Acord de París.

La col·laboració internacional és crucial per a l’èxit dels Objectius de Finances Sostenibles. Al programa de treball proposat, es van identificar maneres de col·laborar per avançar en les finances sostenibles, a més de prioritzar el creixent focus global en la creació de capacitat financera sostenible, la inclusió i la conscienciació sobre la diversitat, el desenvolupament de la taxonomia i el finançament de la biodiversitat.

Entre els principals resultats, BCFE4S està encantat d’haver estat un dels 21 membres que han signat la Carta de Finances de Gènere per consolidar el nostre compromís per avançar en la igualtat de gènere a tot l’ecosistema financer: Notícia.